Onze werkwijze

Met Flexx Facility kiest u voor professionele facilitaire dienstverlening en schoonmaak op zijn Rotterdams: “No-nonsense met hoge kwaliteit”! Bij ons staat resultaatgericht schoonmaken centraal. Onze schoonmakers werken geen vast schema af, maar maken schoon wat vies is. Zo voorkomen we dat er onnodig tijd besteed wordt aan het schoonmaken van wat al schoon is. Dat bespaart tijd, dus geld!

Offerte opvragen

MVO

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en krijgen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen. De gezondheid en het geluk van onze medewerkers is voor ons zeer belangrijk. Het gevolg daarvan is dat wij een laag ziekteverzuim hebben en weinig verloop.

Het verantwoord ondernemen onderschrijven wij met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Daarnaast werken we nauw samen met het UWV en het Werkgeversservicepunt in diverse gemeenten.

Greenspeed smart cleaning solutions

De combinatie van ozonwater en de duurzame microvezelsystemen van Greenspeed versterken elkaar zodanig dat dit leidt tot een efficiënte en milieuvriendelijke manier van schoonmaken. Daarnaast is er minder kans op methodefouten als alleen met water gereinigd wordt. En het resultaat? Schoon en streeploos! Het ‘Flexx Effect’.

Lotus® Pro

Wij werken zoveel mogelijk met nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines. We selecteren onze materialen en middelen op basis van duurzaamheid. Een voorbeeld hiervan is het Lotus® PRO schoonmaakconcept. Dit transformeert gewoon leidingwater in
‘s werelds meest effectieve en duurzame schoonmaakproduct door ozon aan water toe te voegen.

Het ozonwater heeft een reinigende en ontsmettende werking. Onderzoek wijst uit dat het gestabiliseerde ozonwater een sterkere reiniging geeft dan traditionele producten. Hierdoor kan het gestabiliseerde ozonwater alle dagelijkse schoonmaak chemicaliën zoals sanitair-, interieur en vloerreinigers vervangen.

Changing the way the world cleans

Download de brochure voor meer informatie

Over ons

Flexx Facility vormt samen met de FlexxGroup een jonge Rotterdamse organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Wij gaan verder dan puur schoonmaak en wij bieden u een breed pallet aan mogelijkheden op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Benieuwd wat Flexx Facility voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 085-1054114 voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Offerte opvragen
Flexx Facility wordt gewaardeerd met
5 sterren o.b.v. 0 reviews.

Contact

Flexx Facility
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085-1054114
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 1054114